Zaterdag 9 januari kun je tijdens de open dag van DJOJ een open les volgen bij Neel de Jong. Het is in zaal 3 van 15.45-16.45 uur. Allen welkom! Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'BEWEGEN MET HUID EN HAAR'

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat ik als danser actief wacht tot de beweging zich van binnen roert en dan volg ik die met mijn hele wezen.  De natuurlijkheid van de beweging komt dan ongeschonden naar buiten.

Bij wat ik hierboven beschrijf zit mijn hart, daar kan de student in mee ademen. Ik zie mezelf als een soort reisgids; ik geef tips hoe je daar kan komen, maar de student dient zelf actief te zoeken waar de beweging In zichzelf zit. Daar is ieder alleen.

Ik volgde een theater- en dansopleiding. Kijk o.a. op de onderstaande video en proef de performance art die ik maak. Tot ziens!

Privélessen DANS/BEWEGING in Djoj, A. Duyklaan 5-7, Rotterdam. Studio, tijd en soms ook thema in overleg met elkaar. Prijs: € 60,- per sessie. Telefoon: 0643099223

Op reis naar dat wat IS……. Wat manifesteert het lichaam (lees: gevoel). Wat maakt ons blij, wat doet ons hart sneller kloppen en wat boezemt ons angst in; het zijn twee uiteinden van dezelfde medaille…. Elke zijde heeft zijn eigen plaats in ons als geheel…. Ik gebruik danstechniek en improvisatie, niet als opgelegd plan, maar als betrouwbare opwellingen in de tijd……

Wekelijkse lessen: aanmeldmenu
Dinsdag avond: van 21.00 – 22.30 uur in
de studio van Danceworks Rotterdam,
’s Gravendijkwal 58a.
Vrijdag avond: van 17.15 – 18.45 uur in
’t Syndicaat, Nieuwe Molstraat 10.

Prijs: 10 lessen voor €200,-

Individuele lessen/sessies: aanmeldmenu
Prijs: € 60,- per uur.

Masterclass workshops: aanmeldmenu

Links:
Dansateliers
't Syndicaat
Djoj